نویسنده : گیتی هنرمند، سرپرست دفتر مهاجرتی دنیا

خود اشتغال به اين معناست كه شخصی تجربه كاری در حرفه ای دارد و قادر بوجود آوردن اين حرفه در كانادا شود. اين برنامه به سه گروه خود اشتغال اختصاص دارد.

  1. گروه ورزشكاران
  2. گروه فعالين هنري و فرهنگی
  3. گروه مزرعه داران
متقاضيان مهاجرت به كانادا از طريق خود اشتغالي بايد واجد شرايط زير باشند
گروه ورزشكاران
  • داشتن ٢سال سابقه فعاليتهاي ورزشي در سطح جهاني
  • داشتن ٢ سال سابقه خود اشتغالي در زمينه فعاليتهاي ورزشي مثل مربيگري
  • و يا تركيبي از هر دو حالت ذكر شده
  • داراي حداقل ٢ سال سابقه كار در ٥ سال گذشته
  • داشتن ٣٥ امتياز از ١٠٠ امتياز
گروه فعالين فرهنگی
  • داشتن ٢ سال سابقه فعاليتهاي فرهنگي در سطح جهاني
  • داشتن ٢ سال سابقه خود اشتغالي در زمينه فعاليتهاي فرهنگي و يا تركيبي از دو حالت ذكر شده
  • داشتن ٢ سال سابقه كار در ٥ سال گذشته
  • داشتن ٣٥ امتياز از ١٠٠ امتياز
گروه مزرعه داران
  • داشتن حداقل ٢ سال سابقه كار در مديريت و مالكيت مزرعه، در ٥ سال گذشته
  • داشتن ٣٥ امتياز از ١٠٠ امتياز
معیار انتخاب و سیستم امتیازبندی
معیار انتخاب
امتیاز
امتیاز قبولی۳۵ امتیاز
سطح تحصیلاتحداکثر ۲۵ امتیاز
دانش زبان انگلیسی و فرانسهحداکثر ۲۴ امتیاز
سابقه کارحداکثر ۳۵ امتیاز
سن متقاضیحداکثر ۱۰ امتیاز
سازگاری و انطباق‌پذیریحداکثر ۶ امتیاز
جمع کل۱۰۰ امتیاز

 

عضویت در خبرنامه