نویسنده : گیتی هنرمند، سرپرست دفتر مهاجرتی دنیا

اداره مهاجرت استان مانیتوبا تغییراتی در این برنامه پرطرفدار ایجاد کرده است.

مديرانی كه علاقمند به خريد يك بيزنس و راه اندازی آن در استان مانيتوبا هستند بايد واجد شرايط ذيل باشند:

  1. داشتن حداقل ٦٠ امتياز از ١٠٠ امتياز كه مربوط به سن، تحصيلات، تجربه كاری و مدرك زبان است.
  2. داشتن حداقل ٣ سال سابقه مالكيت و تجربه مديريت يك شركت،
  3. داشتن سرمايه حداقل ٢٥٠ هزار دلار كانادايی
  4. سفر تحقيقاتی به اين استان به منظور كسب اطلاعات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و بررسی زمينه هاي كاری ( اين سفر بايد به مدت حداقل ٧ روز باشد)
  5. بوجود اوردن بيزنس پلان
  6. ايجاد كار براي حد اقل  يك نَفَر كانادايی كه جزو خانواده متقاضي نباشد
  7. مدرك تاييد دارايی
  8. دوازده ماه بعد از ورود به مانيتوبا ، بيزنس رو راه انداخته باشند.
  9. داشتن مدرك انگليسی حد اقل  CLB 5

طبق برنامه قبلی:

  • متقاضی باید ۱۰۰ هزار دلار ودیعه می گذاشت که پس از گذشت دو سال و در صورت راه اندازی بیزینس، عودت داده می شد.
  • متقاضی از روز اول با اقامت دائم وارد کانادا وارد می شد.
  • متقاضی با صرف نظر کردن از ودیعه٬ می توانست در استان های دیگر مستقر شود.
  • امتیاز متقاضی بر اساس میزان دارایی٬ سن و نمره آیلتس تعیین می شد که به دلیل استقبال فراوان٬ امتیاز قابل قبول خیلی بالا رفته بود.
  • مراحل مهاجرت حدود ۳ تا ۴ سال طول می کشید.

تغییرات جدید:

  • متقاضی دیگر نیازی نیست ودیعه ای بگذارد. به این ترتیب می توان از این مبلغ برای راه اندازی بیزینس استفاده کرد.
  • به متقاضی ویزای کار داده می شود که در صورت راه اندازی بیزینس در استان مانیتوبا٬ اقامت دائم به متقاضی و خانواده وی داده می شود.
  • دریافت ویزای کار کمتر از ۶ ماه طول می کشد. بنابراین متقاضی و خانواده وی سریعتر می توانند در استان مستقر شوند. در این مدت٬ فرزندان متقاضی می توانند از تحصیل رایگان استفاده کرده و کل خانواده تحت پوشش بیمه درمانی قرار می گیرند.

عضویت در خبرنامه