کانادا موفق شده در گزارش جدید بهترین کشورهای دنیا رتبه دوم را کسب کند.
این رتبهبندی که در تاریخ 6 سپتامبر در وبسایت US News & World Report منتشر شد به بررسی جایگاه 87 کشور دنیا با نظرسنجی از 17,000 نفر در سراسر دنیا میپردازد.
در این نظرسنجی پاسخدهندگان به کشورها در ده بخش گوناگون ازجمله قدرت، نفوذ فرهنگی، میراث و هدف اجتماعی امتیاز دادهاند.
بر این اساس سوییس برای دومین سال پیاپی رتبه نخست را بدست آورده است.
در وبسایت US News آمده: “این کشور اروپای مرکزی رتبه نخست فاکتور بیزینس را کسب کرده و در چهار بخش دیگر در ده رتبه بالایی قرار دارد. همچنین سوییس در بخش امنیت رتبه اول را به خودش اختصاص داده است.”
در گزارش امسال کانادا با پیشی گرفتن از آلمان رتبه دوم دنیا را کسب کرد.
براساس جزئیات امتیازی کانادا در چندین بخش رتبههای بالا را کسب کرده که از میانشان میتوان به کیفیت زندگی، هدف اجتماعی و برابری نژادی اشاره کرد.
شما میتوانید جزئیات امتیاز کانادا را در اینجا مشاهده کنید.
در رتبه سوم کشور سوئد قرار دارد که امتیاز بالایی در بخش هدف اجتماعی و کیفیت زندگی کسب کرده است.
استرالیا و ایالاتمتحده نیز به ترتیب رتبههای چهارم و پنجم گزارش را به خودشان اختصاص دادهاند.
25 کشور برتر دنیا در سال 2023:
- سوییس
- کانادا
- سوئد
- استرالیا
- ایالاتمتحده
- ژاپن
- آلمان
- نیوزلند
- بریتانیا
- هلند
- نروژ
- فرانسه
- دانمارک
- فنلاند
- ایتالیا
- سنگاپور
- اسپانیا
- بلژیک
- اماراتمتحدهعربی
- چین
- کرهجنوبی
- اتریش
- ایرلند
- لوکزامبورگ
- پرتغال
وبسایت US News and World Report بمنظور جمعآوری دادههای مورد استفاده در این گزارش با Wharton School دانشگاه University of Pennsylvania و شرکت خدمات بازاریابی و ارتباطات جهانی WPP همکاری کرده است.
برای این منظور در یک نظرسنجی 73 ویژگی هر کشور که فاکتورهای موفقیت آن را توصیف میکنند، مورد استفاده قرار گرفت.
در ادامه بیش از 17,000 نفر از سراسر دنیا ویژگیهای گوناگون و کشورهای مختلف را مورد بررسی قرار دادند. شرکتکنندگان باید ویژگیهای گوناگون را برای کشور مدنظر انتخاب میکردند. این نظرسنجی از تاریخ 17 مارچ تا 12 جون 2023 برگزار شد.
هرکدام از کشورها یک امتیاز در هر 73 ویژگی کسب کردند. در این بین اگر یک کشور ویژگی خاصی را بیشتر از سایرین داشت امتیاز بیشتری در آن بخش دریافت میکرد.
در نهایت این ویژگیها به 10 دستهبندی تقسیم شد تا امتیاز کلی هر کشور تعیین شود. این بخشها شامل ماجراجویی، زیرکی، نفوذ فرهنگی، کارآفرینی، میراث، محرکها، آزادی برای تجارت، فدرت، کیفیت زندگی و هدف اجتماعی میشود.
باید توجه داشت که هرکدام از این بخشها نیز ارزشی متفاوت دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روششناسی گزارش به اینجا مراجعه کنید.
نکتهای که در این گزارش به آن پرداخته نشد و برای ما اهمیت دارد رتبه 87 ایران است؛ به عبارت دیگر ایران موفق به کسب رتبهای بهتر از آخر نشد.
منبع: Daily Hive